Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Крушарски за премиите в Локо: Не съм печатница за пари, бе, хора!
БГ Футбол Важно Гурме Коментари Локо Мнения Спорт Спорт Важно

Крушарски за премиите в Локо: Не съм печатница за пари, бе, хора!

Христо Крушарски пак извади торбата с бисерите. На въпрос дари ще бъде щедър към футболистите след спечелената Купа на България финансовият благодетел на смърфовете отвърна рядко: Абе не съм печатница за пари бе, хора. Печатницата за пари се намира в БНБ. Ако ми отпуснат, ще им дам. Ако не – няма откъде. Посбе малко върна назад и обеща: Това, което ще си заслужат от Лига Европа – ще си го получат. Крушарски коментира и хода на мача. "С бая зор се получи цялата работа. Иначе, постоянство, а то вече дава резултати. Локомотив е силен и в първенството. Според Крушарски Локомотив паднал от Лудогорец с 6:1 защото „това беше втория ешалон“ на отбора, който трябва да набере скорост, ако искат да ги гледат и тях. Босът на Локо направи и прогноза, че черно-белите ще се поздравят и с втори успех след Купата – сребърните медали от първенството. „Каквото и да кажа на играчите, все е малко. Момчетата вярваха в победата и я получиха. Аз съм малко шаман. Имам девето предчувствие и през целия мач бях спокоен и чаках резултата накрая. За бъдещето искам да съм жив и здрав и те покрай мен и се надявам в Европа да сме на три нива нагоре – до груповата фаза. Всички Купи ми допадат, докато не вземем всички – няма да се откажем. "За Суперкупата ще търсим реванш от миналата година и ще го вземем. Това е постоянството и подготовката, която ще направят", заключи Христо Крушарски.
Христо Крушарски

Христо Крушарски пак извади торбата с бисерите. На въпрос дари ще бъде щедър към футболистите след спечелената Купа на България финансовият благодетел на смърфовете отвърна рязко: Абе не съм печатница за пари бе, хора. Печатницата за пари се намира в БНБ. Ако ми отпуснат, ще им дам. Ако не – няма откъде“. После КРушарски малко върна назад и обеща: Това, което ще си заслужат от Лига Европа – ще си го получат.

Христо Крушарски коментира и хода на мача. „С бая зор се получи цялата работа. Иначе, постоянство, а то вече дава резултати. Локомотив е силен и в първенството“. Според Крушарски Локомотив паднал завчера от Лудогорец с 6:1 защото „това беше втория ешалон“ на отбора, който трябва да набере скорост, ако искат да ги гледат и тях.

Босът на Локо направи и прогноза, че черно-белите ще се поздравят и с втори успех след Купата – сребърните медали от първенството.

„Каквото и да кажа на играчите, все е малко. Момчетата вярваха в победата и я получиха. Аз съм малко шаман. Имам девето предчувствие и през целия мач бях спокоен и чаках резултата накрая. За бъдещето искам да съм жив и здрав и те покрай мен и се надявам в Европа да сме на три нива нагоре – до груповата фаза. Всички Купи ми допадат, докато не вземем всички – няма да се откажем.

„За Суперкупата ще търсим реванш от миналата година и ще го вземем. Това е постоянството и подготовката, която ще направят“, заключи Христо Крушарски. /ПловдивПрес

Още

След дузпи: „Локомотив“ за втори път вдигна Купата на България

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...