Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Страхотна оферта! Изгодни цени и качествено строителство в комплекс „Green Gardens“
Бизнес Градът Имоти Пловдив

Страхотна оферта! Изгодни цени и качествено строителство в комплекс „Green Gardens“

комплекс Green Gardens
комплекс Green Gardens

Изгодни цени за ново и модерно жилище, при това разположено в най-зеления квартал на Пловдив – „Западен“. Предложението е на PIMK Build, които започват строителството на три нови секции в комплекса „Green Gardens“.

В първия етап на строителство на комплекса бяха изградени сгради 1, 2 и 7. Жилищата в тях са почти изчерпани. Останалите апартаменти се предлагат на промоционални цени до 490 евро на квадратен метър.

Строителството на новите секции 3, 4 и 6, което започва съвсем скоро, отново ще предложи качество и модерна архитектура. Фирмата инвеститор PIMK Build отново предлага на клиентите си и изгодни цени. Жилищата на зелено в новите секции са в продажба и са до 490 евро на квадратен метър.

„Green Gardens“ предизвика огромен интерес у клиентите с локацията си – комплексът е на втора линия на бул. „Пещерско шосе“, далеч от шума и съвсем близо до Гребната база. Новите сгради от комплекса също съчетават уют сред зеленина, фонтани и детски площадки.  Бъдещите обитатели на „Green Gardens“ могат да моделират големината и разположението на апартаментите си.

От PIMK Build  продължават да залагат на луксозното изпълнение на вътрешните части, където всичко ще е от мрамор. Апартаментите ще са с различни квадратури и изложения с  прекрасна гледка към Родопите. Паркирането ще бъде отново осигурено на 100% с надземни и подземни гаражи.

Новите сгради ще се намират в непосредствена близост до другия авангарден жилищен комплекс – „Западен 2“ на бул. „Пещерско шосе“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...