Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Майонеза „Краси“ отново е любима марка на българите
Бизнес България Важно Компании Храни и напитки

Майонеза „Краси“ отново е любима марка на българите

Майонеза „Краси“ за пореден път оглави класацията „Любими марки“, показваща предпочитанията на българския потребител. В най-популярната у нас потребителска класация у нас майонеза „Краси“ държи първенството вече шеста поредна година в категория „Майонези, лютеници, сосове“.

Над 42 000 души подкрепиха предпочитаните от тях марки в класацията за 2020 година, като в първия етап гласувалите бяха над 7000, във втори близо 20 000, а в трети етап гласуваха над 15 000 души. На финала в своята категория „Краси” заслужи първото място с резултат от над 5 000 гласа или с вота на 34% от всички гласували в третия финален етап.

С 5044 гласа, в последния кръг на класацията, участниците посочиха за Любима марка в раздел „Бутилирани води“ минерална вода „Хисар”. Позната и обичана от поколения българи, известна като първата бутилирана вода в България, „Хисар” продължава да е предпочитана, заради вкуса и безспорното си качество.

За разлика от други класации, „Любимите марки“ не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Майонеза „Краси” е лидер на пазара на майонеза у нас вече над 25 години, носител е на редица награди от престижни форуми. За своя четвъртвековен юбилей, през миналата година, компанията влезе и в Книгата на рекордите на Гинес с уникално събитие, на което бе напълнена кофичка с майонеза точно 1000 пъти по-голяма от оригиналната.

Така майонеза „Краси“ стана първият продукт в историята на българската хранително-вкусова промишленост, който печели престижното световно отличие на Гинес и е носител на Рекорда на Гинес за най-голяма кофичка с майонеза в света. /ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...