Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Полезни знания за всеки ден: Как да запазим храната на бебето при летен излет?
Бизнес Важно За децата Пловдив

Полезни знания за всеки ден: Как да запазим храната на бебето при летен излет?

чанти Arditex
чанти Arditex
  • Най-голямата детска борса у нас Вис Виталис предлага лесни и рационални решения

Летните дни са подходящи за дълги разходки, пикник в природата или просто време с близки и приятели в парка. По време на тези разходки трябва да се помисли и за най-малките. Режимът им на хранене е по-специфичен, през кратко време и би предизвикал неудобство, а разходката ще приключи за около час, два.

Мляко в бутилка, пюре или друга приготвена храна не издържат дълго на високите градуси вън и трябва да имате подходящи съдове за съхранение.

От най-голямата детска борса у нас Вис Виталис предлагат най-добрите решения. На първо място, когато ще ходите на пикник извън града или в покрайнините му, то е изключително удобно да използвате термочанта. Във всички магазини, а и на сайта на Вис Виталис ще откриете голямо разнообразие от размери, марки, цветове.

чанти Arditex

Марките Arditex, Baby Jem, Molto, Olmitos предлагат различни термочанти на разумни цени. Изработени са от безвредни за здравето материали и са добре изолирани. Удобни са за съхранение на до 3-4 часа шишета с мляко, пюрета и други храни и напитки за най-малките. Мога да съберат до 6 бутилки. Разбира се имат и дълги дръжки, за да може да се носят на рамо – при разходка без количка, или на количката.

Друг вариант за съхранение са термосите или термобоксовете за шишета. В термосите се налива директно сок, мляко или вода, докато термобоксът е калъф за бутилка. При тях също има разнообразие от размери, цветове и марки.

Термосите са с вместимост между 250 и 500 мл и задържат топла или студена една напитка до 10 часа. Термобоксовете могат да са само за една бутилка или за повече. Те също са изключително удобни за разходка извън града, за пикник или и в градски условия. Разходката дори може да продължи и по-дълго, защото мъничето ви ще е подсигурено с мляко.

Сред най-търсените марки и термоси, и термобоксове са Interbaby, KioKids, Nuvita, Miniland, Olmitos, Chicco, които могат да открити и в магазините на детска борса Вис Виталис, и в сайта им.

Освен за най-малките екипът на Вис Виталис е помислил и за по-големите малки откриватели. Предлагат комплекти за хранене, както и тремокомплекти. Комплектите за хранене са разделени – за по-малките има лигавник, подложка, както и купичка. За по-големите деца са предвидени и комплекти с прибори. Подходящи са и за съхранение на сандвичи, на друга твърда храна, която да подсили мъничето ви за нови разходки в планината.

Другият вариант за комплекти се състои от няколко контейнера, към тях обаче има и чанта, в която да се пренасят. Има и комплекти, които са с термочанти. Тези комплекти са доста подходящи за разходки в планината, за пикник, въобще за дълго време вън. Предлагат се в няколко варианти – контейнерите имат различна вместимост. Всички варианти са на марката Miniland.

Всички тези кутии, термоси и чанти за съхранение на храна са изключително подходящи и за онези, които ще предпочетат плажа пред планината.

Независимо дали става дума за басейн или море, всеки мъник се нуждае от бански. От Вис Виталис предлагат памперс бански – за онези, които все още не са се отказали от памперса.

От едноцветни до шарени варианти предлагат марките Pampers, Libero, Huggies. Спрямо килограмите се определят размерите. В сезона на плажовете има и намаления на памперс банските – до 25%.

Всички предложенията можете да откриете на място в магазините

Вис Виталис в Пловдив на бул. „Шести септември“ 268,

в магазините в София

Екипът на детска борса Вис Виталис продължава да прави и отстъпки на своите клиенти. При покупка над 400 лв. отстъпката е 5%. При закупени артикули над 800 лв. отстъпката е 7%. 9 на сто по-малко от цената ще платите при покупки над 1000 лв. А над 1500 лв. – отстъпката е 11%. /ПловдивПрес

Още

Елате във Вис Виталис! Три дни намаления за Деня на детето

Време е за дълги разходки с удобни колички от Вис Виталис

Вис Виталис нов подход към клиентите: Всичко за детето на един клик разстояние

Black friday weekend във Вис Виталис! Лавина от ниски цени на 29, 30 ноември и 1 декември

Преди Черния петък: Вис Виталис пуска големи промоции на 15, 16 и 17 ноември

Готови за училище: Вис Виталис пусна големи промоции за деца и ученици

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...