Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Божков: Бойко, Шиши, Горанов, Гешев са опасни хора с много пари
България Важно Политика

Божков: Бойко, Шиши, Горанов, Гешев са опасни хора с много пари

Васил Божков
Васил Божков
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

“Бойко, Шиши, няколко човека под тях от типа на Влади Горанов, Гешев – това са опасни хора с много пари, които могат да дърпат конците в сянка непрекъснато, да слагат техни аватари и пак да управляват държавата, да изсмукват силите на народа, да вземат всичкото финансиране, което идва в България от света и след тях и потоп“. Това казва хазартният бос Васил Божков в специално видео, в което отговаря  на въпроси на граждани. Въпросът „Кой дърпа конците?“ му е бил зададен 21 200 пъти, се твърди във видеото.

“Не може едно момче дебело или не дебело, защото май отслабна, да седи в сянка, да има 10 компрометирани вестника и една телевизия, която я компрометира, да ръководи цялата държава. Като каже нещо и всички да треперят. Просто трябва да се преодолее страхът. Преодолявайки страха, с Пеевски е приключено. Да не би Гешев да може да арестува един милион души? Няма как да стане това!“, казва Божков.

В следващите дни хазартният бос ще отговаря и на други въпроси. През януари срещу него бяха повдигнати 19 обвинения, но точно преди прокурорската акция Божков успя да напусне страната и в момента се намира в Дубай.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...