Quantcast
Новини Пловдив » Спорт » Левски аут от Европа, ако не намери 2,2 млн.лв. до петък
БГ Футбол Спорт

Левски аут от Европа, ако не намери 2,2 млн.лв. до петък

Кадър: ПФК Левски
Кадър: ПФК Левски

„Левски“ се нуждае от 2,2 млн. лв. до утре, а ако не ги намери, най-вероятно ще бъде изваден от евротурнирите. Това заяви изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев след срещата на новия Управителен съвет с организираните фенове, продължила над 3 часа и половина.

Няма нищо обнадеждаващо във финансовата ситуация на клуба. Приходната част се формира изцяло от даренията на хората и продажби в магазините. Надяваме се в някакъв момент да можем да реализираме приходи от билети, но на този етап изглежда имагинерно.“, започна Колев.

„Търсим 2,2 млн. лв., за да покрием задължения към персонала. До утре вечерта са необходими, но не вярвам, че може да се случи до края на седмицата. Ако не се случи, ще декларираме пред УЕФА, че имаме задължения – играчи, персонал и два клуба. Ще чакаме решение от УЕФА, което най-вероятно ще е наказание за „Левски“ да не играе в Европа за следващите една или две години, в които се класира. Водим разговори и има интерес за трансфери към наши играчи, но до утре няма да стане до утре. Разговорите са за сделки, които могат да станат август, допълни изпълнителният директор на „Левски“.

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...