Quantcast
Новини Пловдив » България » Видеокамерите не са запечатали нападателя на Ренета Инджова
България Важно Политика

Видеокамерите не са запечатали нападателя на Ренета Инджова

Ренета Инджова
Ренета Инджова

Видекамерите в района, в който беше блъсната на земята Ренета Инджова, не са запечатали мъж, който да отговаря на даденото от нея описание. Не са установени свидетели, очевидци на деянието, съобщиха от МВР.

„От проведените оперативно-издирвателни мероприятия и действия по разследването е установено, че г-жа Инджова е откарана с таксиметров автомобил, придружена от М. Р и Е. Ш., в „Пирогов“. Същата е пристигнала  в 10.20 часа на 01.08.2020г. в болничното заведение.  При прегледа се е оплакала от болка в китката на лявата ръка и болка в областта на левия глезен. При снемане на анамнеза в лекарския кабинет заявява, че е паднала на улицата, където си е наранила ръката, след това е добавила, че е блъсната.
При контролен въпрос, че ако е жертва на престъпление, трябва да се уведоми дежурният полицай в „Пирогов“, г-жа Инджова е заявила, че е паднала на стълбището, което е отразено и в амбулаторния лист /падане по стълби/. След проведени прегледи и направени рентгенови снимки е установено счупване в областта на лява гривнена става, като е извършена манипулация поставяне на гипсова шина. За болката в глезена е установено, че няма счупване и е препоръчано студени компреси и обезболяване. Г-жа Инджова е напуснала болничното заведение около 11.20 часа на 01.08.2020г.
На 01.08.2020г. около  в 18.15 часа в 05 РУ- СДВР е подаден сигнал от лицето Д.М., че г-жа Ренета Инджова, живуща в гр. София, ж.к. „Хаджи Димитър“, е претърпяла инцидент, при който си е счупила китката на лявата ръка“, гласи информацията от МВР. Работата по случая продължава.

Още

Ренета Инджова със счупена китка след нападение, бягащ мъж я блъснал на улицата
Ренета Инджова: На улицата е цветът на нацията

 

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...