Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Невероятна оферта! Луксозни жилища от бъдещето в комплекс West Park Residence II
Бизнес Важно Градът Имоти Посоки

Невероятна оферта! Луксозни жилища от бъдещето в комплекс West Park Residence II

West Park Residence II
West Park Residence II

Строителство от най-висок клас, модерна архитектура и перфектна локация предлага West Park Residence II. Изграждането на втория комплекс, който е на метри от Гребната база, започна в края на юли. А инвеститорът – PIMK Build, гарантира модерни жилища, ниско строителство и достъпни цени.

Двете сгради на комплекс West Park Residence II са намират срещу вече изградените жилища в West Park Residence. Така ще се образува огромен вътрешен парк, където малчугани ще могат да играят. Планирани са места за спорт, а също и за релакс сред много зеленина.

Блок А и Б на West Park Residence II се строят в момента

Материалите, с които се строи, са от най-висок клас. Така например дограмата е с троен стъклопакет на Reynaers. И в двата нови блока, които ще бъдат изградени в West Park Residence II, се предлагат апартаменти с двор. Това са по 6 апартамента на първия етаж и на двата блока. Освен дворът, клиентите ще се радват на красивите следобеди на широка веранда.

Над първия етаж ще бъдат изградени още 4 етажа, като на всеки етаж ще бъдат разположени по 7 апартамента с различна квадратура.

За всеки апартамент е предвидено и паркомясто. Местата са подземни, за да не се лишава комплексът и обитателите му от зеленина.

Най-хубавото е, че всичко това се предлага на изключително атрактивни цени – до 750 евро е цената за квадрат. В секция А, сградата, която е с лице към Гребната база, цените на квадрат са до 850 евро. Дворното място се плаща допълнително, но и неговата цена е достъпна – 100 до 150 евро за квадрат.

Изненадите на инвеститора от PIMK Build не спират дотук. От фирмата предлагат и опция за обзавеждане, като цената за квадрат се завишава с до 100 евро, ако клиент иска подобно завършване.

За пореден път PIMK Build залагат не само на качество, но и на нуждите на хората. Фирмата винаги преди строителство прави проучвания сред населението какви точно жилища се търсят, от какво имат нужда клиентите им. На база на проучванията изготвят проектите и започва строителството.

Строителството на West Park Residence II стартира в края на миналата седмица, а плановете на инвеститора са за година и половина комплексът да бъде завършен. Апартаментите вече са в продажба, като 20 са купени.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...