Новини от Пловдив » България » България » Къде е краварката и къде са педа…те? Кралев и Деси ли написаха това?
България Важно Политика ФБстатус

Къде е краварката и къде са педа…те? Кралев и Деси ли написаха това?

Активистите на Демократична България. Отдолу са коментарите. Кадър: Фейсбук
  • Хакнаха профила на бившата здравна министърка в Уикипедия, написаха много лоши неща

Скандални реплики във Фейсбук, изписани от профилите на министъра на спорта Красен Кралев и от бившата здравна министърка и настояща депутатка от ГЕРБ Десислава Атанасова, събират лавина от гняв във ФБ, какъвто дори Данаил Кирилов не успя да предизвика.

Нецензурните реплики са под снимка с лидерите на Демократична България, по средата е Атанас Атанасов от ДСБ, вляво от него е политологът Евгений Дайнов, на заден план е Христо Иванов, има и други от десницата. За фон на фотоса са избрали сградата на Министерския съвет и бившия Партиен дом, сега сграда – 2 на Народното събрание.

Под снимката обаче се появява коментар от Деси Атанасова: Краварката е в левия ъгъл, лайкнато с няколко усмихнати емотикони. Под нея веднага се изказва министър Кралев с още по-скандалното: А педалите са навсякъде.  Следват пак няколко ухилени емотикона.

Кадрите набират светкавично негативна популярност, споделил ги е и известният пловдивски адвокат Стефан Левашки с доста краен коментар. „Ето, затова Ви пиша тези дни – за въпиющата простащина на политическия ни елит, за откровена реч на омразата. Не може да продължава повече така, не е редно, не е нормално, гнусно е и вони на клоака“, пише Левашки, а постът му събира нова серия от възмутени коментари.

Деси Атанасова е пуснала днес аранжирана снимка, на която гледа към синя стена, през слънчеви очила със сини стъкла, а тя самата е със синя блузка. Фотосът е с кратко пояснение „Синьо лято“ и синьо сърчице за емотикон. Въпреки романтиката в заглавието на снимката, отдолу, наред с дежурните „красота“ и сини сърчица, се появяват коментари, свързани с фотоса. Асен Христов пише: „Срам ме е от вас“ и поства скрийншот от коментарите за краварката и педалите.

Възмущението не спира дотук. В Укипедия профилът на Деси Атанасова е хакнат и наред с имиджовата биография и изреждане на достойнствата й като политик, юрист и общественик се появи дописан текст, който въобще не е лицеприятен за юристката. За няколко минути обаче намесата на хакерите беше коригирана.

Виж в скрийншота:

Хакнатият профил на Деси Атанасова в Укипедия.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

1 Comment

Click here to post a comment
PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...