Quantcast
Новини Пловдив » Ботев » Ботев подкрепи кампанията в полза на болните от наследствен ангиогем
БГ Футбол Ботев Спорт

Ботев подкрепи кампанията в полза на болните от наследствен ангиогем

Ботев се включи в кампанията на семействата с рядкото заболяване.
Ботев се включи в кампанията на семействата с рядкото заболяване.

Ботев (Пловдив) се включи в кампанията „Измини път или изкачи връх и го посвети на семействата, страдащи от рядката диагноза наследствен ангиоедем“. Инициативата е на асоциация „Наследствен ангиодем България“.

От „жълто-черния“ Клуб бяха подготвили множество подаръци за децата, както и представителите на НАЕ България. Двете страни направиха символична обиколка на централния терен на „Футболен комплекс Ботев 1912“, съобщи клубният сайт.

„Асоциация НАЕ Ви приканва да участвате в подкрепящата информационна кампания под мотото „Измини път или изкачи връх и го посвети на семействата, засегнати от рядката диагноза наследствен ангиоедем”. Лятото е много подходящо време за походи в планината и по приказни български дестинации.

Какво по-красиво изживяване от това да посетиш любимо място и да го превърнеш в кауза за една група хора, които много трудно могат да си позволят този лукс. Болните с рядката диагноза придобит и наследствен ангиоедем получават периодично непредсказуеми отоци и дори най-краткото пътуване или почивка се превръща в едно огромно предизвикателство за цялото семейство“, казват организаторите.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...