Quantcast
Новини Пловдив » Крими » Зловещи тайни: Педофили си разменяли децата, за да ги насилват?!
Крими Свят

Зловещи тайни: Педофили си разменяли децата, за да ги насилват?!

Кадър: RT

Зловещи подробности станаха ясни по време на съдебния процес в Кьолн срещу мащабна педофилска мрежа. В нея са замесени близо 90 души от цялата страна. А порнографските материали с малки деца са стигали до хиляди потребители.

В края на миналата година германските власти нахлуват в дома на 43-годишния Йорг. Той живее в района на Кьолн, а при обиска на жилището му полицията открива хиляди снимки и видеокадри с детска порнография. От тях става ясно, че мъжът системно е насилвал собствената си дъщеря. Предполага се, че посегателствата са започнали, когато детето било на 3 месеца.

Доказателствата от дома на мъжа разплитат пъзела на мащабна педофилска мрежа, в която участват още 87 души от всички краища на Германия. 50 деца на възраст между 3 месеца и 15 години са били изведени от домовете на насилниците. Властите са установили, че порнографските материали са били качвани в криптирана швейцарска платформа за съобщения, където са гледани от 30 хиляди души. Чрез чатовете педофилите си уговаряли и срещи. Според обвинителния акт на Йорг, той се срещнал няколко пъти с мъж от платформата. Целта – размяна на децата им с цел сексуално посегателство.

130 следователи все още работят по хилядите файлове. Трима от полицейските служители са поискали отпуска по болест заради видяното. Очаква се делото на 43-годишния мъж да продължи 11 дни. Неговата съпруга е сред основните свидетели срещу него. Ако бъде признат за виновен, може да получи до 15 години затвор. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...