Quantcast
Новини Пловдив » България » Бареков струпа камъни от Буджака пред офиса на Христо Иванов
България Политика

Бареков струпа камъни от Буджака пред офиса на Христо Иванов

Николай Бареков
Николай Бареков

Бившият евродепутат Николай Бареков окупира централата на „Да, България“ и заедно с група граждани поиска да се срещне с лидера на партията – Христо Иванов, за да му зададе няколко въпроса, които предварително написа на фейсбук стената си.

Николай Бареков заяви, че „Да, България“ са променили дневния ред на протеста и са го „омаскарили“. Според него те пазят премиера Борисов и са в договорки с него. До среща с Христо Иванов така и не се стигна.

„Аз съм безработен многодетен баща. Искам отговори и идвам да ги потърся. Кой плаща масрафа на Христо Иванов“, попита бившият евродепутат, който беше посрещнат от плакат с негова снимка как пече кебапчета и кюфтета по време на предизборна проява.

Бареков за пореден път обвини лидера на „Да, България“, че е зависим от подсъдимия издател Иво Прокопиев, а пред офиса на Христо Иванов бяха струпани камъни от местността Буджака в Созопол, където Прокопиев има къща. През миналата седмица Бареков имаше акция там и обяви, че имотът ограничавал достъпа до брега.

Градим Буджака на лъжите на Прокопиев, Христо Иванов и хората, които подмениха протеста на бългрските граждани. Прокопиев зедно с Доган е ментор, оганизатор на българското задкулисие от 30 години. Стана милиардер за една нощ в управлението на Иван Костов. Той е в Топ 3 на богатите българи. Заедно с Доган управляваха и по време на Тройната коалиция, беше един от най-мощните бизнесмени и по времето на Станишев. Влизайки Борисов във властта, банката на СИК, Иван Костов и Славчо Христов премина за една нощ в ръцете на приближени до Борисов. По тази тема Христо Иванов и Иво Прокопиев мълчат подозрително. Подал съм сигнал в прокуратурата през 2014 година. Прокопиев стана влиятелен фактор на задкулусиитео в комбинация с Ахмед Доган“, каза Николай Бареков.

Бареков донесе камъни пред сградата на "Да, България"
Бареков донесе камъни пред сградата на „Да, България“

Бившият евродепутат каза, че на лъскавата сграда на офиса на „Да, България“ липсва българското знаме и затова влезе в сградата, за да им подари едно.

От „Да, България“ отговориха на акцията с изявление на фейсбук страницата си, още преди тя да се случи. В изявлението се казва, че Делян Пеевски организира пропагандна акция пред офиса на партията в пореден опит да ги дискредитира и да им запуши устите. Бареков определи това като лъжа.

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...