Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Билетите за концерта на Соня Йончева свършиха, тя изненадва с песента от „Любимец 13“
Култура Пловдив

Билетите за концерта на Соня Йончева свършиха, тя изненадва с песента от „Любимец 13“

Соня Йончева бе представена от шефа на "Старинен Пловдив" Богомил Грозев
Соня Йончева и шефът на "Старинен Пловдив" Богомил Грозев

Мария МОРУНОВА

Оперната прима Соня Йончева е подготвила букет от арии за концерта си утре вечер в Пловдив, но и изненада за публиката – примата ще изпълни песента „Замълчи“ от емблематичния български филм „Любимец 13“.

„Този концерт е персонален подарък и жест към пловдивчани – да видят какво правя по света, не само в кризисни ситуации като тази, свързана с COVID-19. Пловдив е моят дом, майка ми пее песента от „Любимец 13″ нонстоп вкъщи и искам публиката да се почувства като у дома си“, разкри оперната прима.

Концертът е утре вечер на Античния театър, а билетите вече са разпродадени. Заради това ще бъдат пуснати допълнително 200 билета, а публиката ще чуе арии от Верди, Пучини, Бизе.

Заедно със Соня Йончева на сцената ще пее и младият талант Божидар Божкилов. 26-годишният столичанин специализира в Миланската скала и избран за концерта на звездата в родния й град измежду 50 млади български таланти.

Божидар Божкилов, Соня Йончева, Марин Йончев и маестро Найден Тодоров
Божидар Божкилов, Соня Йончева, Марин Йончев и маестро Найден Тодоров

Примата е подготвила и други изненади – брат й Марин Йончев също ще пее с нея.

Оперната прима разкри пред медиите, че е започнала снимките на видео към новият й албум. Видеото започва с кадри именно от родната България, а албумът ще излезе през есента.

На 14 август в Залцбург Йончева изпя песен на група АББА, а днес стана ясно, че пловдивчанката е получила правата на песента от пианиста на групата – Бени Андерсън.

Сред гостите на концерта утре вечер ще бъде и Кирил Ампов, защото е дал своеобразен тласък на кариерата й като изпълнител. Като дете Соня е участвала в предаването, водено от Ампов „Хит минус едно“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...