Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Ботев » Тежък раздор в „Ботев“: Футболисти и треньори скочиха на Гиздаков
БГ Футбол Ботев Мнения Спорт Спорт Важно

Тежък раздор в „Ботев“: Футболисти и треньори скочиха на Гиздаков

"Ботев" продължава свободния прием на деца
"Ботев" Пловдив

Напрежението между лагерите в Ботев расте с минути.  Оказаха се верни новините, че в съблекялнята е имало грозни сцени между играчи и новото ръководство, представено от мажоритарния собственик на клуба – Сдружение ПФК Ботев. Футболистите и треньорският щаб на „Ботев“ излязоха с изявление за „грозните сцени“ в клуба.

Ето пълния текст на изявлението:

Уважаеми Ботевисти,

Искаме да изразим нашата позиция относно случилите се “грозни сцени”, така представени от г-н Гиздаков, вчера.

Ние искаме да внесем яснота около проведената среща вчера, между нас и двама от членовете на БД. Ние като ПРОФЕСИОНАЛНИ футболисти на клуба и заинтересовани за случващите се събития около него, сме длъжни да бъдем запознати с това, как ще функционира любимият ни отбор. Именно поради тази причина потърсихме конкретика и зададохме няколко въпроса към г-н Борис Гиздаков и към г-н Тервел Златев. Уви нито получихме отговори, нито яснота за бъдещето на Ботев Пловдив. Вместо това, въпросните теми бяха отклонени в друга посока и неколкократно най-старият футболен клуб в България бе сравняван с тежката ситуация в Левски София. На всички ни бе ясно, че горепосочените две имена нямат никакви идеи относно съществуването на нашия тим и това как ще се процедира и финансира клубът, за в бъдеще. Г-н Гиздаков ясно заяви, че в момента е важно клубът да оцелее, което е абсурдно на фона на отличното финансово състояние, което цареше при г-н Самуилов.

Крайно сме огорчени от думите на въпросния господин Гиздаков, в интернет пространството. Недопустимо е член на БД да нарече футболистите и треньори на клуба – „организирана престъпна група“. С днешното си изявление г-н Гиздаков за пореден път вся разделение в „жълто-черното“ семейство. Откровените лъжи и липса на уважение към треньорския щаб и част от водещите футболисти е ясен знак за неговите намерения как смята да управлява клуба.

Затова предложихме да бъде свикана среща, между УС на Сдружение ПФК Ботев и бившия мажоритарен собственик г-н Самуилов, на която акциите да бъдат върнати обратно на г-н Самуилов.

Ние, футболистите заставаме зад спортно-техническия щаб и не желаем да бъдат предприемани каквито и да е било промени. Нашето желание е да се изтръгнат всички интриги и спорове, да изчезне напрежението, което се създава и да сме обединени в една цел – светлото бъдеще на Ботев Пловдив.

Тази декларация не е написана от нас, поради натиск от страна на ръководството на клуба, а е следствие на нашата загриженост към клуба, след твърденията на новото ръководство, че на преден план стои оцеляването на жълто-черния тим.

БОТЕВ го е имало и ще го има!

Когато сме заедно, сме най-силни!

Треньорският щаб и футболистите на ПФК Ботев Пловдив

Още

Напрежение в Коматево! Фенове на Ботев пропъдиха Тервел Златев
Сдружение ПФК Ботев Пловдив: Недопустимо е малка хулиганстваща група да проваля срещата с Тервел Златев
Славчо Атанасов: Да бъдем единни и силни за успешното бъдеще на „Ботев“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...