Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Тлее голям скандал! Заснеха граничари да жънат нива с канабис
България Крими

Тлее голям скандал! Заснеха граничари да жънат нива с канабис

Канабис архив
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

кандал е избухнал между полицаите от “Гранична полиция” на пункт Златарево, Петричко, съобщиха местни медии, цитирани от „Труд“.

Преди 10-ина дни хеликоптер заснел от въздуха плантации с готов за бране канабис на трудно достъпни места в планинския район на границата със Северна Македония. На няколко места били поставени скрити камери.

Вместо собствениците на нивите в капана попаднали двама гранични полицаи. Камерите ги заснели как влизат сред “тревата” и започват да прибират реколтата в чували.

Шефовете видели всичко това и очаквали до три дни подопечните им униформени да отчетат, че са унищожили канабиса. Това не се случило и след като били разкрити, “берачите” изпаднали в паника. Единият незабавно излязъл в болнични, другият подал рапорт за напускане.

Срамният за “Гранична полиция” скандал бил дълбоко засекретен, но запознати твърдят, че след него на пункт Златарево настъпила паника.

За случая било образувано досъдебно производство. Още при първите разпити станало ясно, че в отглеждането на “тревата” в Петричко участват и ченгета и въпросът е само до какво ниво. Възможно е за разследването да бъде пратен екип от София, който няма нищо общо с местните плантатори. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...