Quantcast
Новини Пловдив » България » Издирват 22-годишния Дарин, вече 5-и ден няма вест от него
България Важно Инциденти Крими

Издирват 22-годишния Дарин, вече 5-и ден няма вест от него

Дарин Лазаров
Дарин Лазаров

Столичната полиция издирва 22-годишния Дарин Лазаров от Самоков, който е забелязан за последно в четвъртък на околовръстното шосе в София.
Близките на младежа също го търсят по паркове и градинки. Приятелката му Десислава призова за помощ и във фейсбук.
Телефонът на Дарин Лазаров е изключен от 27 август и оттогава никой няма връзка с него. Издирваният тръгнал с колата си – тъмносиня “Алфа ромео”, и повече не се върнал. Автомобилът му е забелязан за последно около 12 ч в района на околовръстното шосе в София, близо до отбивката за “Драгалевци”. Оттам следите му се губят. Липсва и автомобилът му. Полицията работи по всички версии за изчезването му.

Майката на Дарин Лазаров призова хората в разговор с репортер на “24 часа” да се обадят на тел. 112, ако имат информация за него.
Тонка Лазарова и синът ѝ се чували всеки ден и били в добри отношения. От четвъртък притеснената майка е започнала да издирва сина си. Семейната среда била приятелска, а с приятелката му Десислава Механджийска имали 6-годишна връзка. За последно е говорил по телефона с Десислава. Двамата били много близки. 22-годишният мъж не е споделял за заплахи. Момичето също не знае къде е той.
Дарин спортувал активно. Помагал в семейния бизнес. Тонка Лазарова чува гласа на сина си последно на 26 август. Бил спокоен, звучал добре. Жената споделя, че синът ѝ не е конфликтен.
В деня на изчезването Дарин Лазаров е бил облечен с тъмносин анцуг, тениска и маратонки. Носи очила с диоптър. Висок е 1,75 см, с атлетично телосложение, с къса кестенява коса, черни очи и набола брада. Има татуировки на дясната предмишница и на левия бицепс. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...