Новини от Пловдив » България » БСП и АБВ зоват симпатизантите на протест пред парламента на 2 септември
България Важно Политика

БСП и АБВ зоват симпатизантите на протест пред парламента на 2 септември

БСП
БСП

Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на ПГ на „БСП за България“ призовават симпатизантите си да се включат утре в протестите пред Народното събрание.

Решението за това е взето единодушно на съвместно заседание Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП и ръководството на ПГ на „БСП за България“.

„Призоваваме социалистите и симпатизантите на БСП да се включат активно в протеста на 2 септември /сряда/ от 8 часа пред Народното събрание, както и да продължат участието си в протестите в цялата страна.“ Това е позицията, изразена след заседанието.

От партията АБВ също призоваха за активност в протестите. Лидерът на АБВ – Младежи Пламена Заячка се обърна към гражданите с апел да бъдат пред новата сграда на Народното събрание, за да поискат заедно оставката на депутатите.

Младежите от АБВ ще връчат писма на народните представители, в което заявяват, че не желаят от тях промени, защото не ги възприемат като носителите на промяна. Те не могат да рестартират системата, защото са част от нея. От АБВ настояват за незабавна оставка.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...