Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Изненадваща инспекция на изпълнението на Водния проект
Градът Пловдив

Изненадваща инспекция на изпълнението на Водния проект

Изненадваща инспекция на Водния проект
Изненадваща инспекция на Водния проект

Изненадваща инспекция на ремонтните дейности на улици в район „Северен“, които са включени въвВодния проект, направи кметът Здравко Димитров. Той провери на място улица „Полковник Дрангов“ дали фирмата строител върви по план и изпълнява стриктно графика. В момента няколко багера застилат с трошен камък и подготвят мястото за полагане на първия слой асфалт. Преди това изцяло е подменена подземната ВиК инфраструктура.

Пред ръководителя на проекта инж. Ивайло Сираков кметът Здравко Димитров настоя строителите да работят в максимално кратки срокове за удобство на гражданите и да извършват качествено ремонтите.

Съгласно изискванията на Водния проект над 70 улици и булеварди в район „Северен“ ще бъдат с подменена отводнителната система, преасфалтирани и с оформени тротоари с нова настилка.

Веднага след приключване на ремонта на улица „Полковник Дрангов“ строителите продължават по улица „Добротич“.

В момента по Водния проект се работи на няколко места в район „Северен“. Това са улиците „Поп Тачо“, „Абоба“, „Ях Хус“, „Драгота“, „Петър Шилев“, „Стефан Ботев“, Неофит Рилски“. До края на годината се очаква да приключи строителството и подмяната на ВиК мрежата на улиците в карето между ул. „Васил Левски“, ул. „Победа“, бул. „Марица“-север и бул. „България“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...