Quantcast
Новини Пловдив » Здраве » COVID-19 » Кметът на Пещера с COVID-19, двама мъже починаха в Пазарджишко
COVID-19 Пазарджик Пещера Регион

Кметът на Пещера с COVID-19, двама мъже починаха в Пазарджишко

Кметът на Пещера Йордан Младенов е заразен с COVID-19. Това стана ясно от данните на РЗИ – Пазарджик. 41-годишният мъж е поставен на домашна изолация.

Както вече ПловдивПрес съобщи 12 са новите заразени с коронавирусна инфекция в област Пазарджик за последното денонощие.

Двама мъже с COVID-19 са починали. Единият е мъж на 76 години от Велинград, който е бил  хоспитализиран в МБАЛ Велинград.  Той е имал придружаващи заболявания- хронична сърдечна недостатъчност, хипертонична болест, състояние след прекаран инсулт, епилепсия. Вторият смъртен случай е на мъж на 78 години от Пазарджик, който е бил настанен в МБАЛ-Пазарджик. Той също е имал придружаващи заболявания- карцином на ларинкса, захарен диабет.

В МБАЛ Велинград са хоспитализирани мъж на 76 години от Велинград , който е починал, друг мъж на 62 години от село Драгиново и още един 66-годишен мъж от Драгиново.

Под домашна изолация са поставени мъж на 52 години и 46-годишна жена от Велинград, мъж на 55 години от Ракитово, жена на 53 години от Панагюрище.

Лекарка от МБАЛ Велинград също е с коронавирусна инфекция. Жената е на 36 години от Велинград и е поставена на домашна изолация.

Мъж на 47 години от село Семчиново пък е хоспитализиран в МБАЛ-Пазарджик

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...