Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Община Пловдив обяви поръчка 2 дни след крайния срок за оферти
Бизнес Общество Пловдив

Община Пловдив обяви поръчка 2 дни след крайния срок за оферти

Скрийншот от страницата на Агенцията за обществени поръчки.
Скрийншот от страницата на Агенцията за обществени поръчки.

Ваня ДРАГАНОВА

Община Пловдив публикува на сайта на Агенцията за обществени поръчки обява 2 дни след изтичането на крайния срок за внасянето на офертите. Става дума за организацията на фестивала  „Рок форум – Музика от вековете“, наследник на „Sounds of the Ages“ . Обявлението е публикувано в 13,27 часа на 2 септември, а като краен срок за внасяне на оферти е посочено 23,59 часа на 30 август.

Друг е въпросът, че само една фирма може да организира този фестивал, доколкото е носител на правата за марката „Plovdiv Music of the Ages“, и това е „Блу Хилс“ ЕООД на Стефан Попов-Пърси. Заедно с Васил Върбанов Пърси правеше „Sounds of the Ages“, след което двамата се разделиха. Миналата година такъв фестивал нямаше, защото две поръчки на общината за организацията му се провалиха. Междувременно Стефан Попов е регистрирал марката и сега ще продължи да прави фестивала. Тазгодишният му бюджет е 60 000 лв.

Програмата на фестивала тази година включва концерт на пловдивските артисти Le’ Push, Heptagram и Nameless Day Ritual на 16 септември, на 18 септември – UDO,  а на 19 септември – Бах и Моцарт на 4 рояла.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...