Quantcast
Новини Пловдив » България » Замеряха Мая Манолова с яйца на плажа на Марешки
България Политика

Замеряха Мая Манолова с яйца на плажа на Марешки

Мая Манолова на плажа "Кабакум".
Мая Манолова на плажа "Кабакум".

Яйца полетяха по Мая Манолова на варненския плаж „Кабакум“, част от който се държи от Веселин Марешки, а друга в сряда беше дадена на бившия депутат от Воля Андон Дончев.

„Ясно е, че Борисов издиша и трябва да е крепен от хора като Марешки. Така изглежда България на Борисов – служители на заместник-председателя на парламента Веселин Марешки са пратени да ни атакуват на този плаж, който Марешки смята за своя собственост, а не за държавна. Според него нямаме право да сме на този плаж и да си кажем мнението. На плажа на Марешки е забранено да се говори за Марешки“, коментира Манолова по повод изпратените служители на Марешки, които твърдяха, че концесията е „фалшива новина” при влязло в сила решение на Министерски съвет от 2 септември.

След като на плажа служители на Марешки проявиха агресия срещу Манолова и екипа й, от екипа извикаха полиция. На сигнала се отзоваха три патрулки, които оставиха момчетата в черни фланелки да се оттеглят, а събраха данните от личните карти на екипа на Манолова. Във фейсбук страницата й са публикувани живи излъчвания от пререканията със служителите на Марешки и идването на полицията.

Манолова подчерта, че другият плаж, който също е даден в замяна на подкрепа за „Конституцията на Борисов”, е плажът в Несебър.

Ще разобличим докрай начина, по който Борисов събира подписи за т.нар. „Конституция на ГЕРБ”. Атаките и виковете на мутрите на Марешки няма да ни спрат. Настояваме Борисов незабавно да отмени скандалните решения на Министерски съвет за отдаване под наем за пет години на смешни пари на част от този плаж и за концесията за 20 години”, категорична бе Манолова и каза, че ако Борисов не го направи, тази концесия и договорите ще бъдат обект на ревизията на управлението след изборите и всички гласували ще си понесат последствията.

Още

Марешки: Плажът „Кабакум“ носи загуби, ще го подаря на президента Радев

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...