Quantcast
Новини Пловдив » България » Марешки: Плажът „Кабакум“ носи загуби, ще го подаря на президента Радев
България Важно Политика

Марешки: Плажът „Кабакум“ носи загуби, ще го подаря на президента Радев

Веселин Марешки
Веселин Марешки

„Плажът „Кабакум“  (Север 1)  е нерентабилен, за 10 години съм натрупал 400 000 лв. Готвех се да го подаря на вас, но ще го подаря на презцидента Радев“ , каза на Антон Хекимян лидерът на Воля Веселин Марешки. Той твърди, че 10 години никой не е искал този плаж във Варна и затова той го държи. Повод да се заговори за варненските плажове „Кабакум“ е решението на правителството от 2 септември да предостави на концесия плажа „Кабакум – Север 2“  на доскорошния депутат от Воля Андон Дончев. В същия ден депутатите от Воля направиха пореден завой и подписаха проекта на ГЕРБ за нова Конституция.

„От 2 месеца не съм се виждал с Андон Дончев, близки сме от деца, но не значи, че се всеки ден чуваме да си говорим за плажове. Той не участва в моя бизнес, свободен човек е и аз не отговарям за неговия бизнес „, заяви още Марешки.

„Ако президентът ме подозира, че съм подписал Конституцията заради този плаж, значи, той самият така действа цял живот, например да урежда жена си“, каза Марешки. Той обясни, че той и депутатите на Воля са подписали Конституцията, защото получавли много обяждания от страната да не се обвързват с БСП и ДПС.

Той беше посрещнат от протестиращи пред bTV,  а с него вървяха хора с плакати „Веско, с теб сме!“

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...