Quantcast
Новини Пловдив » България » Тити декларира, че не той е карал миналата на червено кола
България Важно Крими

Тити декларира, че не той е карал миналата на червено кола

Тити Папазов
Тити Папазов

Декларация, подадена в отдел „Пътна полиция“ към СДВР, отърва Константин Папазов-Тити от поредна глоба и загуба на контролни точки, след като автомобилът му бе заснет как нарушава правилата на пътя. Оказа се, че колата е била управлявана от друго лице, стана ясно на брифинг на Мартин Цурински от Пътна полиция.

„Отдел „Пътна полиция“ към СДВР се самосезира във връзка с публикуваното видео в социалните мрежи. В СДВР изгледахме клипа“, заяви на Мартин Цурински за клипа, на който се вижда как автомобилът на баскетболния специалист Константин Папазов е засечен в ново тежко нарушение.

Този път колата непозволено изпреварва колона от автомобили и прави ляв завой на червен светофар.

„Собственикът на превозното средство г-н Тити Папазов бе призован в отдел „Пътна полиция“. Същият предостави декларация по чл. 185, ал. 5 от Закона за движение по пътищата, с която декларира на кого е предоставил автомобила за ползване. Водачът е установен. Той също е попълнил такава декларация, че той лично е управлявал автомобила и му е съставен акт за нарушение“, каза още Цурински, цитиран от dariknews.

„По данни на Тити Папазов, той не е бил зад волана. По данни, с които разполага „Пътна полиция“, това е само клипът, който е публикуван в социалните мрежи, автомобилът е заснет отзад и това не ни позволява да видим кой го управлява. Нарушението е преминаване на червено. Законодателят предвижда санкция в размер на 100 лева и осем контролни точки“, каза Цурински.

При последното си нарушение на пътя Тити Папазов на няколко пъти обеща, че повече няма да нарушава правилата. За последните 3,5 г. Папазов има 13 фиша, а общата сума с глоби към КАТ възлиза на 3000 лв.

Още

Тити Папазов пак засечен да кара на червено

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...