Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Трагедия на Силистар: Мъж се удави, друг се издирва
България Важно Инциденти

Трагедия на Силистар: Мъж се удави, друг се издирва

Четирима души са започнали да се давят, двама са спасени
Четирима души са започнали да се давят, двама са спасени, снимка БГНЕС

Мъж на около 60 години се удави на плаж Силистар в Синеморец днес. Инцидентът е станал около 11 часа, а друг човек се издирва в морето.

Информацията за инцидента е била подадена към кмета на Синеморец Костадин Диков. Веднага спасители от плаж Бутамята и концесионерът на ивицата са се отправили с джип към мястото на инцидента.

Там те са успели да помогнат на двама души и са извадили тялото на трети човек, разказа Диков. Той е бил без пулс, когато са го издърпали, поясни кметът. Давещите са били 4 -ма души, съобщи БНР. За момента няма информация откъде са хората.

Плажът на Силистар е неохраняем, там има назначени спасители от областна управа, дали са били на работа днес нямам информация, обясни Костадин Диков.

Шест-седем медици, които са дошли на почивка на този плаж, оказваха първа помощ около 40 минути, но за съжаление мъжът почина. Сред медиците имаше лекар от панагюрската болница, ВМА, болница „Св. Иван Рилски”, болница „Лозенец”. Лекарите коментираха, че ако в Синеморец е имало болница, човекът щеше да бъде жив. Линейка пристигна 30 минути след подаване на сигнала за инцидента, пише БГНЕС.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...