Quantcast
Новини Пловдив » Спорт » 32 отбора се включиха в турнира в памет на Тоско Бозаджийски
БГ Футбол Спорт Спорт Важно

32 отбора се включиха в турнира в памет на Тоско Бозаджийски

Шампион стана тимът на "Любекс", който победи с 1:0 отбора на "Гражданите"

32 отбора се включиха  във  футболния турнир в памет на Тоско Бозаджийски, който се проведе днес. Шампион стана тимът на „Любекс“, който победи с 1:0 отбора на „Гражданите“. На трето място завърши „Бригада Тракия“. Надпреварата беше изключително оспорвана, а победителите заслужено получиха множество награди.

„Благодарим на многобройните жълто-черни привърженици, които уважаха мероприятието и почетоха Тоско. Благодарим и на футболистите Янко Георгиев, Виктор Генев, Славчо Шоколаров, Лъчезар Балтанов и Атанас Илиев, които раздодоха стотици автографи на най-малките бултраси.

Като част от мероприятието боен клуб Бултрас проведе открита демонстрация. Имаше състезание по дърпане на въже и по канадска борба.

Ще се постараем това събитие да се превърне в ежегодно, за да продължим делото на Тоско Бозаджийски!“, обявиха организаторите от Клуба на привържениците на Ботев.

Подготвени бяха и множество подаръци и изненади за „жълто-черните“ дечица, включително и две безплатни прожекции на филма „100 години Ботев Пловдив“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...