Новини от Пловдив » България » Първан Симеонов: Протестът бетонира Бойко Борисов
България Важно

Първан Симеонов: Протестът бетонира Бойко Борисов

Първан Симеонов
Първан Симеонов

„Протестът бетонира премиера Бойко Борисов на власт. Това е парадоксално, но той така е притиснат в ъгъла, че няма как да стигне до вратата“. Това коментира в ефира на БТВ политологът Първан Симеонов.

По думите му ситуацията в момента е колкото повече се радикаризира протестът, толкова повече Борисов се прави, че нищо няма и че не забелязва хората по площадите.

„Борисов недоумява откъде му дойде това. Той смяташе, че 2020 г. ще му бъде за тур за овации, още повече че имаше висок ситуационен рейтинг от кризата с коронавируса“, припомни анализаторът.

Според него на 6 септември сме чули три послания. Първото е на президента – за обединение срещу „шайката“, второто е на Борисов – за обединение въобще – „дайте да не разединяваме нацията“, Каракачанов каза „обединението е да седнете вие двамата и да се разберете“.

„И трите неща са верни. Това, което най много ме притеснява е, че се оформят две неголеми агитки и те слушат само себе си и вярват само на себе си, а през това време непредубедената публика ще започне да извръща поглед“, каза още Първан Симеонов.

Обществото симпатизира на протеста, но това може да се промени, предупреди още той и добави, че Борисов чака протестът да се изтощи.

Още

Ескалацията пред парламента расте, полицаите използват лютив срей срещу протестиращите
59-и ден на протести: Блокираха движението пред БНБ
Протестно шествие и тази вечер, съдът отмени забраната на кмета
Крушарски в остър спор с протестиращи (ВИДЕО)

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...