Quantcast
Новини Пловдив » България » Протест иска шофьорската книжка на Тити Папазов
България Важно Спорт Спорт Важно

Протест иска шофьорската книжка на Тити Папазов

Тити Папазов
Тити Папазов

Граждани излязоха пред столичната Пътна полиция и поискаха шофьорската книжка на баскетболния треньор Константин Папазов да бъде отнета.

Организаторът на демонстрацията Ясен Дудин каза, че е решил да организира събитието, след като за пореден път Папазов е направил неразрешен ляв завой и е преминал на червено, както и преди два месеца. Младият мъж изрази и съмнение по отношение на твърдението, че ръководителят на „Левски“ не е бил зад волана, както се оправда Папазов.

„Случаят е приключен с глоба от 100 лева и отнемане на 8 контролни точки. Наказанието за такъв вид нарушение, такова завиване на червено е подигравателно“, заяви Дудин, цитиран от БНТ.

Според него искането за отнемане на книжката на Папазов е оправдано, защото той е публична личност и с действията си дава лош пример на обществото.

Организаторът призна, че очакванията са му били да се съберат поне 100 души от заявилите над 4000 присъствие, в създаденото от него събитие в социалната мрежа. Намерението му било да изразят недоволството си като стоят в двора на „Пътна полиция“.

Още

Хванаха Тити Папазов в грубо нарушение на пътя
Тити Папазов пак засечен да кара на червено

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...