Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Скандал! Протестиращи и Каназирева се надвикват: Колко ти предложи Бойко?
Важно Градът

Скандал! Протестиращи и Каназирева се надвикват: Колко ти предложи Бойко?

Протестиращите и областният управител се надвикваха и обвиняваха в лъжа
Протестиращите и областният управител се надвикваха и обвиняваха в лъжа

Скандал възникна между протестиращите и областния управител Дани Каназирева, след като малка група демонстранти стигна до Областата управа. Там ги чакаше Каназирева. Протестиращите я освиркаха. „Колко ти предложи Бойко, за да станеш областен управител?“, попита един от демонстрантите.

„Никога не съм се страхувала да настъпя какъвто и да е икономически интерес и да защитя Пловдив. Резултатите са много! Кариерите в Белащица спряха ли да работят?“, развика се тя.

Протестиращите поискаха отчет на Каназирева
Протестиращите поискаха отчет на Каназирева

„Вие обяснявате че сте опозиция, а Бойко каза, че сте негово момиче, отвърна й един от протестиращите. „Вие станахте областен управител и една дума не сте казали опозиционно“, продължи той.

„Може ли да кажа“, опита се да реагира Каназирева. „Кажете, да“, настоя младежът.

„Не съжалявам, върша добра работа, ако сега ме върнете в ноември – пак ще поема тази отговорна длъжност. Най-лесно е да бягаш от отговроност. Настъпих много икономически интереси. Никой никога до този момент не ме е спрял да го правя“,  отвърна Дани Каназирева.

Асен Костов обвини Каназирева в лъжа
Асен Костов обвини Каназирева в лъжа

„Дайте ми проблем и аз да ви дам решение“, опита се отново да надвика протестиращите областният управител. Те поискаха отчет какво е свършила.

„Пълен отчет ще ви дам“, обеща Каназирева. “ И премиерът, и министърът реагираха на секундата за кариерите“, каза още тя, на което протестиращите отвърнаха с викове „У-у-у“.

“ Този екип на Областна управа през месеците на пандемията не се е прибирал вкъщи и е спал тук, и сме работили по над 15 часа, за да гарантираме спокойствието в града“, обясни още областният управител.

„Кажете кога искате – утре, или на следващия ден. Аз ще ви направя пълен и обстоен отчет за работата“, продължи емоционално Каназирева.

Спорът се изостри, след като Асен Костов обвини областният управител: „Вие бяхте опозиция, а след изборите отидохте при ГЕРБ!“ – извика Асен Костов.

„Може ли аз да взема мегафона и да ви кажа на вас, г-н Костов? Точно Вие ли ме обвинявате? Вие, който обиколихте ГЕРБ и всички партийни централи, за да се кандидатирате за районен кмет и общински съветник? Вие се радвахте на снимката си с Бойко Борисов и ме молихте да ви я изпратя, за да я имате за архив“, викаше Каназирева.

На това Асен Костов реагира възмутено и обвини областния управител в лъжа. „Не е вярно, всички партии ме искаха. Никога не съм бил кандидат на ГЕРБ и не съм искал да бъда от ГЕРБ, това са опорки и лъжете“, обяви той и отново последва „У-у-у“.

Каназирева и протестиращите продължиха взаимно да се надвикват.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...