Quantcast
Новини Пловдив » България » Работа, работа, работа и шегички: ГЕРБ-Монтана се похвали с нов пътен възел
България Важно Политика Суматоха

Работа, работа, работа и шегички: ГЕРБ-Монтана се похвали с нов пътен възел

В опитите си да произведат добрата новина, с която да скрият шапката на критиците и да покажат колко много правителството работи на ползу роду, ГЕРБ Монтана сътвори невероятно забавен гаф.

Следовниците на голямата управляваща партия публикуваха във фейсбук групата си снимка, на „НОВИЯТ ПЪТЕН ВЪЗЕЛ КРАЙ МЕЗДРА!!!!!!“. Броят на удивителните е в оригиналния пост.

Само дето въпросната илюстрация не само че не е от Мездра, но и изобщо не е от България, а от далечен Китай. И не е правена сега, ами преди 8 години.

Кризисният пиар на монтанските гербери естествено е предизвикал лавина от иронични коментари и съвсем откровени подигравки, явно от представители на „мафията, която иска да свали правителството“, вметва offnews.bg.

Потребител на име Evgeni Bozhilov коментира:

„Супер е станало, но тук в Лютиброд е още по-хубаво. Видими резултати!“

И прилага ето тази снимка.

А Silvio Stoykov допълва списъка с невероятни успехи на правителството на Бойко Борисов със снимка от центъра на село Долно Абланово след последните ремонти!
#ВидимиРезултати
#РаботаРаботаРабота

Ето я:

 

Общинският съветник от Кауза Пловдив Константин Георгиев също се пошегува с пиарката работа на ГЕРБ от Монтана. Той постна илюстрация на още по-сложен пътен възел и с червено загради „парцел“, който се продава. „УПИ на главен път Мездра-Враца, ток, вода, отлични комуникации, перспективен район, наскоро извършен ремонт, цена на лично“, написа Георгиев, а отдолу обра куп закачки. Бившият шеф на Трето РУ Никола Симов му направи „сериозна“ забележка, че предстои отчуждаване на парцела, за да се изградят ушите към Козлодуй и Криводол.

„Това ако е проектирано по време на Лиляна Павлова за да излезнеш от подобно съоръжение ще трябва да си ползваш час от годишната отпуска!“, прави забележка Стойчо Марков.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...