Quantcast
Новини Пловдив » България » Отровното трио стяга Велико народно въстание 3 на 22 септември
България Важно Политика

Отровното трио стяга Велико народно въстание 3 на 22 септември

PR специалистът Арман Бабикян, адвокат Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков
PR специалистът Арман Бабикян, адвокат Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков

Велико народно въстание ще има на 22 септември в 17:00 ч. в София. Ние призоваваме гражданите да дойдат на пл. „Независимост“ и да заявят, че искат своята независимост от мафията, корупцията и подземния свят, които са в ръцете на Бойко Борисов.Това заяви адвокат Николай Хаджигенов от Отровното трио, цитиран от bTV. Според него паралелът между Борисов и Пламен Орешарски е неизбежен и подчерта, че оставка на кабинета ще има, въпросът е кога.

Преговори с Бойко Борисов няма да има. От него се иска да подаде оставка и след това да се насрочат парламентарни избори. Това смятаме, че е легитимният начин за развръзка на кризата в България, коментира Арман Бабикян. По думите му тогава ще има не преговори, а разговори с българския народ, защото той е суверенът и преценява коя експертиза е достойна и на кого има доверие, обясни още той.

По думите на Велислав Минеков премиерът Бойко Борисов не е казал нито дума за съжаление по отношение на гражданите, които са били пребивани и арестувани и затова, че той е предложил българи да бъдат нападнати от българи.

Едва ли във вечерта на кървавата сряда той е нанкал спокойно до чекмеджетата с пистолет до главата. Със сигурност пистолетът е бил в ръката. Длъжен е да се извини и да потърси отговорност от подчинените му, заяви той.

Отровното трио поиска и да чуе оценката на премиера за главния прокурор Иван Гешев.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...