Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Невероятна версия: Убийцата Мариана ходила на Атон да отказва алкохола
Пловдив Съд и Прокуратура

Невероятна версия: Убийцата Мариана ходила на Атон да отказва алкохола

Мариана Пейкова
Мариана Пейкова

Ваня ДРАГАНОВА

Обвинената в убийството на партньора си Йордан Иванов Мариана Пейкова ходила преди години заедно с него на Атон, за да отказват алкохола. Това разказа пред Пловдивския апелатиен съд техният приятел Душко Абаджиев, призован от защитата на Пейкова да свидетелства, че Йордан системно я е биел и тормозел, особено след като се напиели. На Света гора обаче не пускат жени и версията звучи доста невероятно. Абаджиев разказа още, че Йордан взимал парте на Мариана, докато тя работела като сервитьорка, накарал  я да пордаде апартамента си и двамата изпили парите.

Двамата живеели заедно от години, пиели много и системно се карали и биели. В конкретната вечер – на 24 юни м. г., Йордан и Мариана изпили 2 литра спирт и 2 литра бира, пак се скарали и според жената той отново я нападнал, след което тя взела нож, за да се защити, и мъжът сам се „дупнал“ на него.

„Не съм разбрала как е станало, той толкова много ме би. Не е умишлено, толкова съм тормозена и бита от него, каза пред Апелативния съд Мариана Пейкова. Тя настоя присъдата от 12 години затвор, дадена ѝ от Окръжния съд, да бъде на намалена.

Съставът ще се произнесе в законовия срок.

Още

Убийцата, която прободе партньора си след много алкохол, обжалва присъдата си
Обвинената в убийство Мариана: Йордан сам се дупна на ножа

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...