Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Елена Филева връчи на хора с увреждания сертификати за повишена квалификация
Куклен Регион

Елена Филева връчи на хора с увреждания сертификати за повишена квалификация

Председателят на общински съвет Елена Филева беше официален гост на завършващото събитие на проекта „Иновативни социални практики в подкрепа на трудовата и личностна реализация на хора с увреждания и техните семейства от община Куклен”, реализиран от Национално сдружение за социално сътрудничество и партньорство град Куклен с председател Величка Маринова.

През изминалите дванадесет месеца хората с увреждания и техните семейства имаха възможност да се включат в обучения по английски език, компютърна грамотност и предприемачество, като целта е с придобитите умения да се участват успешно в пазара на труда.

НСССП- град Куклен стартира проекта през септември 2019 година по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” на обща стойност 126028,06 лева., а сега бенефициентите получиха свидетелствата си за преминато обучение.

„За мен е удоволствие да връча сертификатите за преминато обучение на нашите съграждани от община Куклен. Искрените ми пожелания са да бъдат успешни , силни и реализирани. Трудната ситуация днес е предизвикателство за всеки един от нас, но по- високата квалификация е стъпка към по-добро бъдеще. Искам да благодаря на екипа на Национално сдружение за социално сътрудническо и партньорство град Куклен, че работят и помагат на хората в нужда от нашата община”, сподели г-жа Филева на празничната церемония, която се проведе вчера в град Куклен. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...