Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Слънчево с облаци, идеално за първия звънец
Карлово Пазарджик Пловдив Регион Смолян

Слънчево с облаци, идеално за първия звънец

Пловдив
Пловдив

В първия учебен ден времето си остава облачно, но пък без валежи. Максималните температури – от 27 до 32 градуса. Температурата на въздуха по черноморските ни курорти ще бъде до 27-29 градуса. В следобедните часове над северните и над южните райони от страната облачността ще се увеличи, сочи прогнозата на синоптиците.

В Пловдив температурата ще стигне 31 градуса, но утре се очаква леко захлаждане – 29 градуса. В Пазарджик ще е с градус по-хладно и в двата дни. В Смолян терометърът няма да мине 24 градуса до края на седмицата, после застудява. В Карлово днес се очаква да е слънчево, до 28 градуса до петък, в събота и неделя захлажда и термометърът пада на 22 градуса.

Над планините ще се развива купеста облачност. Максималните температури на 2500 м височина ще достигат около 12-13 градуса, а на 1500 м – до 17-18.

В сряда, след временно намаление на облаците, следобед от юг отново облачността ще се увеличава и слабо ще захладнее. В четвъртък ще има значителна облачност, с превалявания в югозападните райони. В петък през деня ще има повече слънце над страната. Следобед от запад отново ще се заоблачава. През нощта срещу събота ще превали на юг от Бургас.

През почивните дни се очакват валежи и захлаждане. В събота по-съществено ща превалява над северозападните и над източни райони, а в неделя – над Южна България.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...