Quantcast
Новини Пловдив » България » Фенове уличиха Тони Стораро в голяма измама след тази снимка
COVID-19 България Посоки Суматоха

Фенове уличиха Тони Стораро в голяма измама след тази снимка

Тони Стораро Кадър: ФБ
Тони Стораро Кадър: ФБ

Фенове уличиха поп фолкзвездата Тони Стораро в лъжа, след като тези дни в мрежата се появи негова усмихната снимка от болница, обграден от медици с маски.  „Тони Стораро пребори коронавируса“, пише под бодрия пост със сърчица на група почитатели на чалгата. Над 5 хил. са го харесали, а коментарите са стотици.

Феновете обаче сериозно се съмняват дали певецът наистина е бил повален от коварната зараза Ковид-19.

„Много бързо, едва преди 7/8 дни го обявиха за болен, браво, но…. Как, с какво се лекуват… По…. Известните…. Нали няма лекарство…???? Голяма загадка е това лечение…“, поставя въпроси Petia Peikova, а десетки одобряват комантара й.

„Да е жив и здрав, но съм сигурна че всичко е лъжа и измама, каква корона бе как тъй се лекуват без намерено лекарство“, добавя Slavka Bellu.

„Много бързо, бе? Докато се чу, че се е разболял и хоп преборил се. А дано е така, но нещо не ми се вярва. Да е жив и здрав“, пожелава Милена Гетова.

Топ Фенката Силвия Станева проявява сериозна загриженост за здравето на Стораро. „Тони, внимавай да не те хване наистина, защото е много тежко и ще кашляш с месеци, а дробът се уврежда завинаги“.

Припомняме, че Тони Стораро беше приет в болница с коронавирус, но в стабилно състояние на 31 август. Изпълнителят е бил с кашлица и температура. А синът на звездата Фики е дал отрицателна проба за COVID-19./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...