Quantcast
Новини Пловдив » Политика » Каназирева кани протестиращите на отчет за свършеното
Пловдив Политика

Каназирева кани протестиращите на отчет за свършеното

Протестиращите и областният управител се надвикваха и обвиняваха в лъжа
Протестиращите и областният управител се надвикваха и обвиняваха в лъжа

Областният управител Дани Каназирева кани протестиращите на отчет за свършеното в отворено писмо. По време на протеста миналия четвъртък пред областната управа се стигна до грозна разправия между нея и един от ръководителите на протеста – Асен Костов, който я обвини, че преди изборите се е представяла за опозиция на ГЕРБ, а веднага след местия вот е приела да стане областен управител. След текста на отвореното ѝ писмо:

„Уважаеми жители на област Пловдив,

Над 10 месеца вече съм областен управител на област Пловдив – време, в което с моя екип правим всичко възможно да работим в полза на обществения интерес. Поех този пост с отговорност и твърдото убеждение, че ще бъда до и сред хората.

Преди няколко дни протестиращите, които дойдоха пред сградата на Областната администрация, поискаха и аз поех ангажимент да дам пълен отчет за свършеното до момента и да отговоря на всеки един поставен въпрос относно работата ми.

Отново потвърждавам това и категорично заявявам, че съм готова да чуя всеки един жител на областта и да разговаряме за важните проекти в региона и за проблемите, които трябва да се решат. Убедена съм, че чрез диалог и изслушване, заедно, всички ние, жителите на област Пловдив, и институциите в лицето на местната власт и държавата може да намерим най-доброто решение на всеки казус.

Поставеният срок от присъстващите на протеста пред Областта бе две седмици, но с екипа ми сме готови с отчета.

Нека още тази седмица протестиращите излъчат свои представители и в посочен от тях ден и час да се срещнем – ако желаят, и този четвъртък, за да дам пълен отчет за свършеното и да отговоря на всеки един поставен въпрос.

Отново искам да подчертая, че за мен спазването на законите, свободата на словото и правото да изразиш лично мнение са демократични принципи, които като юрист и човек високо ценя.

Още

Скандал! Протестиращи и Каназирева се надвикват: Колко ти предложи Бойко?

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...