Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Фестивал на пеперудите организират в Природонаучния музей
Градът Пловдив

Фестивал на пеперудите организират в Природонаучния музей

Зала "Тропик" отваря врати на 1 септември
Зала "Тропик"

Фестивал на пеперудите ще се проведе в Регионалния природонаучен музей на 18 и 19 септември.

Сред предвидените забавления са набюдение на крило на пеперуда под микроскоп, боди арт за деца, арт ателиета, презентация и викторина с награди, както и прожекция на първи епизод на „Пъдпъдък дейли” – „Земя на пеперудите“. За най-големите пеперудени фенове ще има работилница за препариране.
За всички дейности ще бъде необходимо спазване на дистанция от поне 1,5 метра и всички посетители са задължени да носят маски.

В двата дни на фестивала в музея ще бъдат изложени най-добрите рисунки от конкурса „Магическият свят на пеперудите – метаморфоза“, който се проведе през месец март в условията на карантина. Печелившите участници бяха наградени през месец април, но поради извънредното положение в страната не беше организирана изложба и официално награждаване.

Всички събития са планирани между 11.00 и 16.00 ч.

Заниманията по време на фестивала не предвиждат допълнително заплащане, но достъпът до тях ще се осъществява срещу закупуване на билет за посещение на експозицията на музея. Посещенията на зала „Тропик“ с живи пеперуди също ще се осъществяват с билети на обявените на сайта на музея цени.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...