Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Младата фермерка от Бегово била убита
Регион

Младата фермерка от Бегово била убита

Красимира Кукувска
Красимира Кукувска

21-годишната Красимира Кукувска от пловдивското село Бегово е била убита. Извършителят на зверството е мъжът, с когото тя доскоро е живеела и баща на двете й невръстни деца – Любомир Петров. Младият мъж е арестуван за 72 часа, направил е пълни самопризнания. Той твърди, че на фаталния 11 септември е отишъл в дома на Красимира, влязъл е при нея, но двамата са се скарали.

Младата жена е започнала да го гони, казвала е, че иска да я остави на мира, но той я е заплашил, че ще я гръмне. Красимира го провокирала и му казала: „Хайде, направи го, не можеш“. Любомир твърди, че тя е взела въздушната пушка и я е опряла на гърдите си. По думите му той е натиснал, без да иска спусъка и не е имал намерение да я убива, пише „Блиц“.

Първоначално разследващи оповестиха случая като самоубийство. Никой от близките на жертвата обаче не вярваше в тази версия, хората продължиха да питат и да настояват случаят да бъде проверен отново. Убийството е разкрито от полицията в курортния град Хисаря, начело с шефа им гл. инспектор Пламен Арабски, който лично е водил разследването.

Припомняме още, че младата жена оставя невръстни дечица на 2 месеца и на 2 години сирачета. Тя е имала богато наследство от баща си, който бил мощен арендатор, имащ над 2000 дка земя, но той и майката починали. Около Красимира се завъртели двама братя от съседното село Сухозем.

Единият от тях бил Любомир. Всички повтаряли на Красимира, че той я използва за пари, впоследствие думите на близките й се доказали – той само пръскал и нищо не печелел.
Красимира се осъзнала и прокудила мъжа си седмица преди да стане убийството. Това е коствало живота й.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...