Quantcast
Новини Пловдив » Общество » Общинари катерят Бунарджика в работно време заради Седмицата на мобилността
Общество Община Пловдив Случка на деня

Общинари катерят Бунарджика в работно време заради Седмицата на мобилността

Общинарите впечатляват гражданите със сериозността, с която изкачват Бунарджика, съобщава общинският пресцентър.
Общинарите впечатляват гражданите със сериозността, с която изкачват Бунарджика, съобщава общинският пресцентър.

Общинари катерят Бунарджика в работно време заради Седмицата на мобилността, става ясно от съобщение на пресцентъра на градската управа. „Колегиална надпревара към върха на хълм Бунарджика организираха тази сутрин служители на две общински предприятия по повод Европейската седмица на мобилността. В активното ходене по алеите се включиха инспектори от Пловдивския общински инспекторат и Общинска охрана“, гласи то.

Нататък се разказва колко отговорно са подходили общинските служители към задачата. „По пътя нагоре и обратно служителите впечатляваха гражданите със сериозността, с която участваха в инициативата, а накрая завършиха с обща снимка“, пишат общинските пиари.

Накрая се съобщава, че финалът на Седмицата на мобилността ще бъде отбелязван с голямо събитие на 23 септември от 17 часа, когато служителите на ОП „Общинска охрана“ ще направят велообиколка на Гребния канал, подкрепени отново от Пловдивския общински инспекторат и дирекция „Спорт и младежки дейности“. Поне това е след края на работния ден.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...