Quantcast
Новини Пловдив » България » Опозицията на Нинова иска анкетна комисия за избора й, раздават Оскари на пленума на БСП
България Важно Политика

Опозицията на Нинова иска анкетна комисия за избора й, раздават Оскари на пленума на БСП

Георги Тодоров показва двата Оскара
Георги Тодоров показва Оскарите

Сблъсъци в БСП след избора на председател на партията. Вътрешната опозиция на Корнелия Нинова още в началото на провеждащия се днес Национален съвет на партията.

Резултатът от вътрешните избори е основна тема. Според вътрешната опозиция вотът е бил опорочен. Имало е множество сигнали за нарушения. Това е причината да поискат създаване на анкетна комисия.

„Ще предложа нарочна комисия, която да разгледа работата на ЦИК и всеки подадени жалби. ЦИК обявяват около 50 жалби, но те са може би над 1000 с тези, подадени по места“, коментира Красимир Янков, цитиран от Нова ТВ.

„Докарваха ги с колички, беше направено така, че да се организира вота. Смятам, че тази победа ще я победи. Ако ме разбирате правилно“, каза Георги Гергов.

Според Филип Попов пък няма нарушения, а изборът е показал категорична подкрепа за председателя. „Знаете резултата, аз ще го проверя, защото ми е приятно да го чувам. Над 67% активност, над 81% за Корнелия Нинова. Това е достатъчно красноречиво. Партията е мобилизирана“, допълни той.

Георги Тодоров, който се отказа от лидерската битка, дойде на „Позитано“ 20 с два Оскара. Единият бил за лидера на партията Корнелия Нинова за главна роля. А кой е главният сценарист и за кого е втората статуетка, Тодоров не пожела да коментира.

Още

Нинова в Пловдив: Не съм се интересувала колко социалисти ще гласуват в събота
Красимир Янков пред Plovdiv-Press: Нинова води БСП към пропаст, изборът за лидер е опорочен
Убедителна победа за Нинова в район „Източен“
Официално: Нинова печели вота за председател на БСП

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...