Новини от Пловдив » България » България » Борисов обеща от джипката 50-100 млн. за селата
България Велинград Пазарджик Политика Регион

Борисов обеща от джипката 50-100 млн. за селата

Борисов се заговори с хората от Грашково, Велинградско.
Борисов се заговори с хората от Грашково, Велинградско. Кадри: ФБ

Хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат тук и да видят кой кой е в тази ситуация. Каква война се води между ГЕРБ и ДПС. Дали има хора за „Да, България“, БСП и Мая Манолова. За видят къде е войната между ГЕРБ и ДПС и кметовете са само от тези две партии. Да дойдат да видят кой кой е в тази ситуация. Така премиерът Бойко Борисов коментира във Велинградското село Грашково актуалната политическа обстановка. Той пристигна с джипката, а местните го посрещнаха с аплодисменти. Той пък обеща 50-100 млн. за проекти по селата „за да не ги правим село по село“.
„Ако тук, в Родопите, не сме толкова дейни, няма какво да говорят за ислямски мисионери. Тези хора са толкова чисти български граждани. Трябва да ги подкрепяме „, каза Борисов по време на шофирането на джипа.

„С вас сме! София не е България“, обявиха пред премиера строените като на празник жители на селото и припомниха, че с помощта на правителството е ремонтиран пътят към селото, осигурен е и автобус за учениците.
„Какво друго сега да направим?“, попита Борисов представителите на местната власт в селото. „Оставка искат непрекъснато“, не пропусна да напомни Борисов. „Ааа, няма такова нещо. Ние сме с теб“,  потвърди множеството. „Мечо корито е пионер да се гласува за ГЕРБ. Първото в общината. Над 50% подкрепиха ГЕРБ“, разпалено обясни един от хората. „Пак да ме поканите, като направиме всичко накуп“, отвърна премиерът.

На обещанието за 3-километров път между Грашково и Мечо корито все още няма проект, но веднага ще се направи, стана ясно от диалога. Премиерът обеща след 10 дни пак да намине в Грашково.
„В колата си говорихме колко политиците по география не са учили. Има села с по хиляда и два-триста българи. Затова съм им казал в новата програма за изборите да има бюджет от 50-100 млн. – да не ги правиме село по село, а например Юндола-Велинград да направим всичко“, обеща Борисов.

„Сега, като минаваме, си записвам селата. Като ни изпитат в парламента, понеже много говорят, да им кажа Грашково и всички. Местните депутати – да, другите не са чували. Аз не обещавам нищо, докато не го направя“.
После попита: „Има ли пенсионери тука, а взимате ли по 50 лв.? Добре ли е?“. „А, жив и здрав“, му отвърнаха хората. „Да видят къде отиват парите. Викат милиарди. Ето ги, те са у хората. Те се виждат. Айде, живи и здрави“, каза на тръгване Борисов. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...