Quantcast
Новини Пловдив » България » Дончев: Експертен кабинет едва ли би свалил напрежението сред хората
България Важно

Дончев: Експертен кабинет едва ли би свалил напрежението сред хората

Томислав Дончев
Томислав Дончев

„Не може едно правителство да управлява на инат и целта му да е да оцелява. Наясно сме, че в момента търпим политически загуби и уадри заради оставането във властта. Има достатъчно доказателства, че можем да носим политическа отговорност. Подавали сме два пъти оставка. Единият път нямаше никой на улицата. Не смятам, че някой може да ни упреква, че управляваме на инат“. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев в ефира на БТВ.

По думите му в момента обществото е разделено, а експертен кабинет едва ли би свалил напрежението сред хората. „Най-големият въпрос е за отговорността – кой ще носи отговорност за решенията и действията на един такъв кабинет. Няма никакъв проблем да подам оставка, ако се стигне до експертен кабинет“, категоричен бе Дончев.

Преди време Цветан Цветанов обвини Дончев и Георги Харизанов, че са го забъркали в скандала „Апартамент гейт“. На това твърдение Дончев отговори, че не се занимава с интриги.

„Апартаментът му съм го виждал само на картинка и не съм му ходил на гости. Имам достатъчно много работа, за да се занимавам с подобни интриги. Факт е, че структури на ГЕРБ и бивши членове на партията са в основата на новата формация на г-н Цветанов, но това не означава, че той ще отнеме от подкрепата към ГЕРБ“, добави вицепремиерът.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...