Quantcast
Новини Пловдив » Градът » 22-годишен обра възрастна жена, търсят потърпевшата
Градът Крими Пловдив

22-годишен обра възрастна жена, търсят потърпевшата

Потърпевшата с по-младата й приятелка
Потърпевшата с по-младата й приятелка

Второ РУ търси търси съдействие за установяване самоличността на жена, станала жертва на грабеж на територията на парк Бунарджика през август.

Задържан е 22 годишен младеж, който е откраднал от жената златен синджир, но потърпевшата не е подала сигнал в полицията.

В началото на септември във Второ РУ за извършен грабеж са задържани две момчета на възраст 20 и 22 години от Пловдив. При проведени беседи момчетата признали, че преди около месец са откраднали златен синджир от възрастна жена, която се разхождала в парк Бунарджика. От накита, който оставили в заложна къща, получили 425 лв.

От иззетите записи на охранителни камери на „Общинска охрана“, монтирани в парка, става ясно, че престъплението е извършено на 25 август в близост до чешма, на около 20 метра от Търговската гимназия, където жена на видима възраст 65-70 години се разхождала със своя по-млада приятелка. Момчетата приближили към двете жени, едното издърпало синджира и заедно побягнали към бул. „Руски“.

До днес потърпевшата не е подала в полицията сигнал за извършения грабеж. Полицията търси съдействие относно установяване на самоличността на жените.

Ако разполагате с данни за двете жени от снимката, можете да сигнализирате на тел.112, 032/ 932002 или в най–близкото районно управление, като анонимността ви ще бъде гарантирана.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...