Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Удобна локация, модерно строителство на народни цени в новия комплекс в „Южен“
Бизнес Важно Градът Имоти Портфейл Посоки

Удобна локация, модерно строителство на народни цени в новия комплекс в „Южен“

PIMK Build започват изграждането на нов комплекс
PIMK Build започват изграждането на нов комплекс

Удобна локация и модерно строителство. PIMK Build се утвърдиха в изграждането на подобни жилища, а съвсем скоро започват и нов проект. Z-образният комплекс ще се намира в район „Южен“, близо до оформилия се ритейл парк около Билла на бул. „Александър Стамболийски“.

Инвеститорът PIMK залага на удобни и комфортни жилища, които ще са разположени в 6 сгради. 3-те са с партерен етаж с гаражи и 8 жилищни етажа над него. Другите 3 сгради отново са с партерен етаж с гаражи и 10 жилищни етажа нагоре.

Апартаментите ще са не само 2-стайни, чиято квадратура средно е  около 60-65 кв.м, но и 3-стайни и 4-стайни жилища. Около 20% от апартаментите ще са и студиа – с едно общо помещение за живеене, коридор отделно и баня.

Жилищата, които са малко над 280 на брой, ще са с френски прозорци – на 15 см от пода, което ще позволи повече осветеност в тях.

Помислено е разположението на сградите да е такова, че да не позволява видимост от един апартамет в друг през огромните прозорци. Те ще са на калкан и ще оформят буквата Z.

Освен гаражите на партерния етаж от PIMK Build предвиждат и подземни паркоместа. Под целия имот ще бъде изграден подземемн гараж с места за автомобили.

Паркоместа ще има и на терена около сградите, като  по-голямата част от тях ще са с перголи.

Предвижда се строежът да започне още този месец. А жилищата са вече в продажба, като цената е повече от народна – до 490 евро на квадратен метър. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...