Quantcast
Новини Пловдив » Градът » 22 нови случая в Пловдивско, сред тях и лекар от града
COVID-19 Градът Здраве Пловдив

22 нови случая в Пловдивско, сред тях и лекар от града

1764 са общо заразените в Пловдив и областта
40 млн. заразени по света

22 са новите случаи на COVID-19  в Пловдив и областта за последното денонощие. С тях общо броят на заразените от началото на пандемията е 1642. Оздравели са 1245, като от днес  шестима са преборили заболяването. Няма починали пациенти.

Под карантина са 301, а на домашно лечение – 287. Сред новорегистрираните има едно медицинско лице –лекар от Пловдив. Дадени са указания от здравните власти и са предприети всички противоепидемични мерки.

„През изтеклите 24 часа са хоспитализирани четирима болн, като тримата са от Пловдив в добро състояние, а един пациент е от Раковски, който е в по-тежко състояние. В отделенията за COVID-19 са настанени 80 души, от тях с потвърдена диагноза са 56. Свободните легла към днешна дата са 142, а за интензивно лечение – 35. На интензивно лечение са четирима. От новите потвърдени случаи от Асеновград и Садово има по двама, от Куклен и Раковски по един, а 16 души от Пловдив са с положителен PCR тест, съобщи областният управители и председател на ОКЩ Дани Каназирева.

Още нвини по темата

COVID-19 порази семейство учители в Хисаря и преподавателка в детска градина в Пловдив

17-годишен в Пазарджишко и 2 медицински сестри в Смолянско с COVID-19

Скок на заразените – 290 за денонощие, 6-ма починаха

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...