Quantcast
Новини Пловдив » България » Радев: Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя
България Важно Мнения Политика

Радев: Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя

Румен Радев
Румен Радев

„Гузната съвест ражда параноя, а Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя“. Това заяви президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос за коментарите на Бойко Борисов по повод изтеклите снимки от дома му.

„Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога, допълни държавният глава и уточни, че изказванията на премиера вече не може и да се коментират.

Държавният глава е на посещение в Карнобат по повод празника на града.

Румен Радев не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората.

„Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям“, заяви Радев.

„България е на много задно място по свобода на медиите в световните класации, нека не даваме поводи да падаме още по-ниско, каза Румен Радев в отговор на въпрос за петицията на журналисти, в която те настояват за достъп до кулоарите в парламента и до депутатите. Държавният глава заяви подкрепа за подписката и посочи, че дейността на народните представители е посветена на хората, така че гражданите трябва да знаят точно какво вършат депутатите.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...