Quantcast
Новини Пловдив » Паметни фрази » Стоилов с яд след загубата от Локо: Палячо! Крушарски: Злобни хора, расли по дупки
БГ Футбол Локо Паметни фрази Спорт Спорт Важно

Стоилов с яд след загубата от Локо: Палячо! Крушарски: Злобни хора, расли по дупки

Христо Крушарски
Христо Крушарски Снимка: Plovdiv-Press

Пада нивото в българския футбол, пада откъм върховете. Хора, които трябва да са за пример, показват липса на възпитание и ръсят квалификации и обиди по трибуните. Типичен случай на лошо възпитание демонстрира генералният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов след загубата на тима му на Лаута.  “Локо” (Пд) би ЦСКА с 2:1.
На излизане от стадиона генералният мениджър на “червените” Стойчо Стоилов обяви по адрес на собственика на “бяло-черните” Христо Крушарски: “Палячо! Омръзна ми от този палячо!”
“Вярно съм палячо, защото съм запалянко. Един запалянко трябва да изразява емоцията си тук, а не при жена си в кревата. Наслушал съм се на такива думи – “селянин”, “гражданин”. Аз съм от Говедарци, надморска височина 1200 м. Оттам мирогледът е малко по-широк. Виждаш надалече.
Не съм като тези – раснали в дупки, които си мислят, че всичко се върти само около тях и не знаят накъде да погледнат. Те са злобни хора. Ако бяха ме победили, щях да отида и да им стисна ръката. Единствено Пламен Марков го направи”, бе отговорът на Крушарски.
Собственикът на “Локо” коментира в типичния си екстравагантен стил и действията на главния рефер Николай Йорданов.
“Съдията направи това, което трябваше, което му беше поръчано. Сигурно някой от горе му нарежда. Има такива извънземни сили – нареждат”, заяви Крушарски.
Да напрежение се стигна и между агитката на “Локо” и вратаря на ЦСКА Густаво Бусато. След края на мача бразилецът започна да дразни феновете, което доведе до нацелването му с камък, долетял от сектора.
Заради това и други провинения “Локо” бе глобен с 3500 лв. Прегрешенията на “червените” фенове излизат 6300 лв. на клуба. /ПловдивПрес

Още

Локо с гросмайсторска победа над ЦСКА с 2:1

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...