Quantcast
Новини Пловдив » България » Учителка на първолаци в Пазарджик с COVID-19, класът – под карантина
COVID-19 България Важно Здраве Пазарджик Регион

Учителка на първолаци в Пазарджик с COVID-19, класът – под карантина

През последните дни броят на новозаразените се задържа над 3000
Над 30 новозаразени медици

Две фирми в Пещера под карантина

54-годишна учителка в първи клас в ОУ „Христо Ботев“ Пазарджик е сред новите случаи на коронавирус, заразен е и съпругът ѝ. Класът ще бъде поставен под карантина.

Общо 22 са новите положителни проби за COVID-19 в областта, съобщиха от РЗИ – Пазарджик. Те са на хора от Пазарджик, Пещера, Велинград, Брацигово, Радилово, Капитан Димитриево и Козарско.

От град Велинград са мъж на 52 години, хоспитализиран в „МБАЛ-Велинград“, и  жена на 80 години, поставена на домашна изолация.

Осемнадесет положителни резултата са констатирани при изследвани лица от две фирми от град Пещера. Всички положителни са поставени на домашна изолация.

Те са:

От фирма „Ингилиз“ –  три жени на 38, 40 и 50 години и двама мъже, на 32 и 55 години.

От фирма „Идеал България“ са тринадесет положитени: пет жени на възраст от 46 до 64 години, от град Пещера, град Брацигово и село Козарско; осем мъже на възраст от 24 до 57 години от град Пещера и селата Радилово и Капитан Димитриево.

На двете фирми са издадени заповеди за поставяне под 48 часова карантина и провеждане на щателна дезинфекция, както и предприемане на всички противоепидемични мерки.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...