Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Трети случай за днес! Учител от ПГ по битова техника с COVID-19
COVID-19 Важно Образование

Трети случай за днес! Учител от ПГ по битова техника с COVID-19

Професионална гимназия по битова техника
Професионална гимназия по битова техника

Трети случай на COVID-19 в пловдивско училище за днес. Преподавател от Професионална гимназия по битова техника е дал положителна проба.

Няма да се предприема карантиниране на ученици, учители и служители от училището, съгласно указанието на РЗИ, съобщават от училището. Причината е, че преподавателят е спазил  необходимите мерки, няма осъществен рисков /незащитен/ контакт с ученици и други колеги.

Както по-рано ПловдивПрес съобщи учител в ПГАСГ – Пловдив е с коронавирусна инфекция. Осигурени са заместници в училищата и учениците продължават присъствено да учат. Не се налага карантиниране на други учители и ученици. Преподавателите са спазвали необходимите мерки като лични предпазни средства, дистанция и дезинфекция, съобщи областният управител Дани Каназирева.

От РЗИ информираха по-рано днес , че на 28 септември е диагностициран учител с коронавирус от ПГЕЕ Пловдив, който е в добро общо състояние на домашно лечение за срок от 14 дни. Последно му посещение на работното място е на 25 септември. Преподава в паралелките от 9-и и две паралелки от 10-и клас. Не се налага промяна в провеждането на учебния процес.

Още новини по темата

COVID-19 и в Строителния техникум

Учител от Електротехникума с COVID-19

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...