Quantcast
Новини Пловдив » България » Политика » Откровен разговор за предателствата в десницата на учредяването на КОД
Пловдив Политика

Откровен разговор за предателствата в десницата на учредяването на КОД

етър Москов и Пепа Деведжиева на учредяването на структура на КОД в Пловдив.
Петър Москов и Пепа Деведжиева на учредяването на структура на КОД в Пловдив.

Ваня ДРАГАНОВА

В откровен разговор за предателствата в десницата се превърна учредяването на структура на партия КОД в Пловдив.  „Пловдив е най-синият град, но толкова сме лъгани от хора в десницата, че даже не искам да им споменавам имената. Стигнах дотам да гласувам за ГЕРБ, даже към гласувал за Цецка Цачева“, каза един от присъстващите. „Нормално, не сте имали алтернатива“, реагира лидерът на КОД Петър Москов. Човекът настоя новата партия да се пази от хора, които търсят само кариера в политиката. „Ще се пазим, ако можем да ги разпознаем. И ще действаме честно, ще отстояваме принципите, които сме заявили, ще се опитам да върнем нормалния разговор в политиката, защото ние загубихме навика да си говорим, само скандираме или псуваме“, каза още Петър Москов.

„Дясното малко се разми със залитания към либералното или откровено лявото. И сега е моментът да обявим, че партия КОД ще работи за една консервативна и обединена десница“, заяви Пепа Деведжиева, която ще е водачът на местната организация.

На учредяването присъстваха хора, които търсят истинска дясна партия. Сред тях беше и джазменът Огнян Видев, който обясни, че лявото е много вредно нещо. Съпругата му Цветана пък се записа сред учредителите.

Китарата на Огнян Видев допълни приятелската атмосфера.
Китарата на Огнян Видев допълни приятелската атмосфера.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...