Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Зам.-кметът на „Родопи” Владимир Маринов на троен празник в Кадиево
Регион Родопи

Зам.-кметът на „Родопи” Владимир Маринов на троен празник в Кадиево

За юбилейната годишнина на клуба Владимир Маринов подари 48 –инчов телевизор от името на общината
За юбилейната годишнина на клуба Владимир Маринов подари 48 –инчов телевизор от името на общината

Деня на възрастните хора, 20 години от основаването си и юбилейни рождени дни празнуват днес в пенсионерски клуб „Надежди и мечти” в Кадиево.

Тройният празник в родопското село уважиха заместник-кметът на община „Родопи” Владимир Маринов и кметът на Кадиево Лиляна Петрова.

За юбилейната годишнина на клуба Владимир Маринов подари 48 –инчов телевизор от името на общината. „Радвам се, че клубът се развива и създава традиции. Общината прави всичко възможно да подпомага дейността на пенсионерските клубове, подкрепяме всякакви инициативи и го правим съзнателно и с уважение“, каза заместник-кметът на „Родопи”.

„ Ако децата са бъдещето, ние – активните граждани днес, то вие, нашите родители, сте тези, които съградихте България. Днес ние, вашите последователи, имаме нужда от вашия опит и се уповаваме на вашата мъдрост. Вие сте тези, които пренасяте в днешния ден ценностите и традициите, с които сте устоявали на превратностите на времето”, обърна се към присъстващите Владимир Маринов и пожела здраве и достойни старини.

Специално за празника на пенсионерския клуб в Кадиево кметът на общината Павел Михайлов изпрати поздравителен адрес. В него се казва: „Двадесет години Вие създавате приятелства, споделяте хубави и тежки моменти от живота си, празнувате заедно, танцувате и пеете. Активното Ви участие в живота на пенсионерски клуб „Надежди и мечти“ е пример за това как всеки от нас може да бъде полезен на обществото и себе си , дори след края на трудовата си дейност. Бъдете здрави, все така силни, неуморни и винаги млади по дух! Посрещнете още много годишнини и предайте на поколенията пламъка и опита, който имате.”

С поздравителни адреси, цветя и подаръци бе отдадено дължимото уважение и на осем от членовете на клуба, които празнуват юбилейни рождени дни. Сред тях е и председателката Николина Трифонова. Тя получи благодарности от своите приятели за усилията и работата си през години – за създаването и развитието на клуба.

Празникът продължи с прекрасни български песни и хора в изпълнение на  вокалната група към пенсионерския клуб, а гостите бяха изпратени под звуците на популярната народна песен, известна като химна на Родопите „Бела съм, бела, юначе”.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...